Családka vendégház és állatudvar

Élmény az egész családnak

pirate bay
embedgooglemap.net

Szeretettel várunk!

Foglalásodat a szállásdíj 50%-ának befizetésével tudod biztosítani.
A maradék 50% szállásdíj a távozás napjáig utalással vagy készpénzben rendezendő.

Vagy válaszd kényelmes bankkártyás fizetésünket az időpont lefoglalása után

10402128-86766977-66571007

OTP SZÉP kártyás fizetési funkciónk elérhetővé vált
Amennyiben SZÉP kártyás fizetési móddal szeretnél foglalni, válaszd az előre utalást és tüntesd fel a megjegyzés rovatban, hogy OTP SZÉP Kártya ( SZÉP kártyáddal a helyszínen tudsz majd fizetni) emellett a foglalás biztosításához 50% előleg elutalása szükséges.

Foglalásodat érkezés előtt 10 nappal ingyenesen módosíthatod vagy lemondhatod és mi garantáltan visszautaljuk a foglaló 100%-át.

Megújult vendégházunk 47 négyzetméteren 2 hálószobával, amerikai-konyhás nappalival, zuhanyzós fürdőszobával vár titeket. Ottlétetek során biztosítunk nektek ágyneműt, törölközőt, tisztálkodási szereket, ingyenes wifi, tv és klíma használatot. A konyha jól felszerelt, vízforraló, kenyérpirító, kombinált gáztűzhely és hűtőszekrény szolgálja kényelmeteket. A kertben tűzrakó helyet is találtok egy kis esti sütögetéshez. Az árak minden esetben tartalmazzák a bőséges reggelit, amelyet frissen reggel az ajtótok elé helyezünk egy kosárban.

A vendégház működése során javarészt megújuló energiát használ, ezért kímélve a környezetet tudtok nálunk pihenni, töltődni. Hiszünk a fenntartható turizmusban, ezért többek között szelektív hulladékgyűjtést és komposztáló helyet is biztosítunk.